Back to All Events

Kapua sisäiselle vuorellesi -kirjoituspaja lauantaina 13.4.2019 klo 10–13 (TÄYNNÄ)

RYHMÄ ON TÄYNNÄ! Kaipaatko rutiinien ja suorittamisen keskelle uusia tapoja ajatella, uusia näkemyksiä, uusia ideoita? Mitä esteitä on sinun sisäisen vuoresi valloituksen tiellä? Tule löytämään itsestäsi uusia puolia ja vahvuuksia. Erilaisilla kirjoitusharjoituksilla kaivelemme esiin oivalluksia, haaveita, toiveita. Ehkä jopa sellaisia, joita et tiennyt olevankaan.

Kirjoituspaja järjestetään la 13.4. klo 10-13 Väestöliiton tiloissa (Kalevankatu 16, Helsinki). Hinta on 30 €/hlö, ja se menee kokonaisuudessaan Kapua-keräykseen. Keräyslupa RA/2018/1119.

Ota mukaan kirjoitusvälineet: paperia ja kynä tai läppäri, mikä sinusta mukavimmalta tuntuu. Aiempaa kirjoittamiskokemusta et tarvitse – ainoastaan rohkeutta tutkia, mitä paperille ilmestyy.

Olen sanataide- ja kirjallisuusterapiaohjaaja ja käynyt läpi oman risukkoisen polkuni omaa sisäistä vuorta valloittaessani. Koulutukseni ja omien kokemusteni kautta haluan tuoda kirjoittamisen voimauttavia puolia myös sinun käyttöösi. Lisätietoa minusta voit lukea: www.sarikortesoja.fi

Ilmoittautumiset 31.3. mennessä. Mukaan mahtuu 8 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: kurssit@sarikortesoja.fi

Lämpimästi tervetuloa!