Oma tuotantoni

7D2_2112_Laiturilla_4_s.jpg

Runokirja

 
Stressaantunut_koralli_haalistuu.jpg

Sanani taipuvat myös runoiksi, josta esimerkkinä ensimmäinen runokirjani Stressaantunut koralli haalistuu.

Joskus vain tuntuu siltä

että mikään ei tunnu miltään

            linnutkin lentävät takaperin

Lukijalta:
“Luin runokirjasi useaan kertaan läpi. Ensimmäisen uteliaan hätäisenä, toisen rauhallisen analyyttisesti ja kolmannen syvästi liikuttuneena. Rohkea ja rehellinen tekstisi antoi paljon ajattelemisen aihetta, mutta ennen kaikkea rohkeutta omien tuntemustensa käsittelyyn. Suosittelen lämpimästi kirjaasi kaikille, eritoten sinun tekstiäsi siteeraten niille, joiden “elinvoimaa on ylikuormitettu rajusti, monella tavalla ja pitkään”. Kiitos Sari <3”

 

OmaOpo.com

 

Oppimateriaali yläkoulun oppilaanohjaukseen

OmaOpo.com on laaja ja monipuolinen oppimateriaali yläkoulun oppilaanohjaukseen. Se on laadittu uuden opetussuunnitelman mukaisesti ja mahdollistaa yksilöllisen oppimisen ja opetuksen eriyttämisen.

Olen kirjoittanut OmaOpon tietotekstejä sekä editoinut materiaalia. Lukuvuonna 2018-2019 OmaOpo.com oli saatavilla verkkoversiona ja syksystä 2019 alkaen myös oppikirjana. Se on käytössä jo tuhansilla yläkoululaisilla ympäri Suomen.

Lue näyte OmaOposta (pdf) ›

Tutustu: http://omaopo.com/

 
 

Artikkelit

 

Artikkeleja, tiedotteita…

Olen viimeiset vuodet toiminut tiedottajana Fazerilla, ensin työntekijänä ja myöhemmin freelancerina, kirjoittaen lukuisia tiedotteita, copytekstejä ja artikkeleita sekä verkkoon että henkilöstölehteen. Olen myös toiminut konsernin henkilöstölehden toimituspäällikkönä.

Tässä muutama esimerkki Fazerille tuottamastani sisällöstä:

Tekstinäyte 1 ›

Tekstinäyte 2 ›

Tekstinäyte 3 ›

 

Tieteelliset tekstit

 
 

Kandintutkielma

Kandidaatintutkielmassani pohdin terapeuttista kirjoittamista ja masennuksen sanoittamista runouden keinoin. Runoista muodostui poeettinen sairauskertomus, josta on erotettavissa sairauteni eri vaiheet. Runojen sävyn muuttuminen alun synkkyydestä loppua kohden toiveikkaiksi oli lohdullista ja eheyttävää. Myös tutkielman tekeminen oli itselleni mitä suurimmassa määrin terapeuttista kirjoittamista ja lisäsi ymmärtämystäni sairauteni ja itseni suhteen.

Lue kandintutkielma tästä (pdf) ›

 

Kiinnostuitko?