Back to All Events

Valloita sisäinen vuoresi -kirjoituspaja 4.–5.9.2021 Yöveden Ateljeekodissa (1 paikka jäljellä!)


Valloita sisäinen vuoresi -kirjoituspaja – yksi mahtuu vielä mukaan!

Kaipaatko uusia tapoja ajatella, uusia ideoita? Mistä haaveilet? Mitä esteitä on sinun sisäisen vuoresi valloituksen tiellä? Tai ehkä olet vain hetkellisen maisemanvaihdon ja hengähdystauon tarpeessa?

Koronan takia kevään kirjoituspaja jouduttiin perumaan, mutta syksyllä uusi yritys! Viikonlopun kirjoituspajassa Yöveden Ateljeekodin upeassa miljöössä Ristiinassa löydät itsestäsi uusia puolia ja vahvuuksia. Erilaisilla kirjoitusharjoituksilla kaivelemme esiin oivalluksia, haaveita, toiveita. Ehkä jopa sellaisia, joita et tiennyt olevankaan.

Aiempaa kirjoittamiskokemusta et tarvitse – ainoastaan rohkeutta tutkia, mitä paperille ilmestyy. Tervetuloa viettämään rentoa viikonloppua, jossa saat keskittyä itseesi ja hyvinvointiisi!

Palautetta syyskuulta 2020: 
”Lämmin kiitos viikonlopusta Yöveden maisemissa! Se viikonloppu teki niin hyvää. Kokonaisuus oli upea, teki hyvää ulkoilla, saunoa ja uida, jutella ja nauraa, kirjottaa, haaveilla ja levätä arjesta myös valmiin ruuan ääressä. Juuri kaikkea sitä mitä kurssilta lähdinkin hakemaan ja enemmänkin. Tässä on leijuiltu jälkitunnelmissa!”

Kurssimaksu 195 € sisältää opetuksen, lounaan ja kahvin.
Tarjolla on myös iltapäivisin kahvia/teetä sekä pientä purtavaa.

Kurssiaika: la 4.9. klo 10–18 ja su 5.9. klo 10–15

Olet myös lämpimästi tervetullut yöpymään Ateljeekodissa hintaan 40 €/yö. Yöpyjille rantasauna 130-vuotiaassa saunassa sekä aamupala. Päivän aikana syntyneitä keskusteluja on mukava jatkaa myös iltasella. Ateljeekotiin voit saapua jo perjantaina, vaikka varsinainen kurssiohjelma alkaa vasta lauantaina. Sään salliessa teemme myös veneretken Astuvansalmen kalliomaalauksille!

Lähetä lyhyt ennakkoesittely itsestäsi 31.8. mennessä: hieman taustaasi, millaisia kysymyksiä ja ajatuksia pyörii mielessäsi tällä hetkellä, mihin etsit vastausta… —> kurssit@sarikortesoja.fi. Tämä auttaa huomioimaan jokaisen osallistujan tarpeet. Vastaan myös mielelläni kysymyksiisi kurssiin liittyen. Jos pohdit, onko kurssi sinulle sopiva, niin ole rohkeasti yhteydessä <3 

Ilmoittaudu kurssille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ateljeekoti@katjaantonoff.net tai puhelimitse 040 578 4003/Katja Antonoff

***

Seuraamme koronatilannetta tarkasti. Yöveden Ateljeekodissa on runsaasti tilaa, ja ryhmä pidetään pienenä. Jokaiselle yöpyjälle on oma huone tai aitta nukkumista varten. Kurssiin mennessä sekä Sari että Katja ovat myös saaneet molemmat koronarokotukset.