Olen ehtinyt paljon ja monenlaista: YO-lakki -88, välivuosi, "ajautuminen" lentoemännäksi ja kouliintuminen asiakaspalvelun ammattilaiseksi, perheen perustaminen ja opiskelut lentämisen ohella, valmistuminen Heliasta liiketalouden tradenomiksi -99. Kaksi pientä lasta, lentäminen ja opiskelu yhtä aikaa opettivat koordinoimaan ja priorisoimaan. 

Vuosi ennen tradenomiksi valmistumistani jätin lentämisen ja siirryin HelsinkiMedialle, josta jatkoin Nelosen Uutisiin. Noiden parin vuoden aikana sain hyvän katsauksen tiedotusvälineiden toimintaan. Matka jatkui Fazerille, jossa tutuksi tutuksi tulivat makeispuolen markkinointi sekä erityisesti tapahtumamarkkinointi, jossa taidosta pitää langat käsissä oli todella hyötyä. Mukavinta olivat kohtaamiset ihmisten kanssa ja toimiminen monen upean messutiimin vetäjänä!

Vuoden 2014 alussa jäin opintovapaalle ja opiskelin avoimessa yliopistossa viestintää ja suomen kieltä – ja löysin kirjoittamisen vuosien tauon jälkeen. Pari vuotta myöhemmin töihin palatessani tein rohkean päätöksen: irtisanouduin vakituisesta, kokoaikaisesta työstä tapahtumamarkkinoinnissa ja siirryin osa-aikaiseen, vuoden määräaikaiseen pestiin konsernin viestintäosastolle. Oli hienoa päästä hyödyntämään kaikkea opintovapaalla hankittua tietotaitoa. Osa-aikaisuus puolestaan mahdollisti opintojen jatkamisen. HuK-tutkinto Jyväskylän yliopistosta, pääaineena kirjoittaminen, oli kasassa syksyllä 2017.

Viestintäosastolla taitavassa ja kannustavassa tiimissä oma osaaminen ja usko omiin kirjoitustaitoihin kasvoivat. Niinpä määräaikaisuuden loppuessa uskaltauduin heittäytyä yrittäjäksi. Yhteistyö entisen työnantajan kanssa jatkui palveluntuottajana, ja ohella tein muita projekteja sekä kouluttauduin lisää. Viime ajat olen keskittynyt ensin sanataideohjaajan ja sen jälkeen kirjallisuusterapiaohjaajan opintoihin – ja samalla kuulostellut, mitä tulevaisuudelta haluan.

Olen vihdoin uskaltautunut toimimaan sydämen ääntä kuunnellen. Mielenkiintoisen yritysmaailman vastapainoksi olen kaivannut ihmisläheisempää tekemistä. Yrittäjänä – sisällöntuottajana ja luovan kirjoittamisen ohjaajana – voin nyt yhdistää nämä molemmat!

 
Mielenkiintoisen yritysmaailman vastapainoksi olen kaivannut ihmisläheisempää tekemistä.