Back to All Events

Valloita sisäinen vuoresi -kirjoituspaja 5.–6.9.2020 (täynnä)


Kaipaatko uusia tapoja ajatella, uusia ideoita? Mistä haaveilet? Mitä esteitä on sinun sisäisen vuoresi valloituksen tiellä?

Erikoisen alkuvuoden jälkeen huomaat ehkä kaipaavasi jotain uutta. Lisääntynyt vapaa-aika on antanut mahdollisuuden pysähtyä miettimään, mitä kaikkea elämältä toivot. Ehkä erikoinen aika on pistänyt vain miettimään, mitä oikein on tapahtunut ja miten se on elämään vaikuttanut. Tai ehkä olet vain hetkellisen maisemanvaihdon ja hengähdystauon tarpeessa.

Viikonlopun kirjoituspajassa Yöveden Ateljeekodin upeassa miljöössä Ristiinassa löydät itsestäsi uusia puolia ja vahvuuksia. Erilaisilla kirjoitusharjoituksilla kaivelemme esiin oivalluksia, haaveita, toiveita. Ehkä jopa sellaisia, joita et tiennyt olevankaan.

Aiempaa kirjoittamiskokemusta et tarvitse – ainoastaan rohkeutta tutkia, mitä paperille ilmestyy.

Kurssimaksu 185 € sisältää opetuksen, lounaan ja kahvin.
Tarjolla on myös iltapäivisin kahvia/teetä sekä pientä purtavaa.

Kurssiaika: la 5.9. klo 10–18 ja su 6.9. klo 10–15

Olet myös lämpimästi tervetullut yöpymään Ateljeekodissa hintaan 30€/yö. Yöpyjille rantasauna 130-vuotiaassa saunassa sekä aamupala. Päivän aikana syntyneitä keskusteluja on mukava jatkaa myös iltasella. Ateljeekotiin voit saapua jo perjantaina, vaikka varsinainen kurssiohjelma alkaa vasta lauantaina.

Lähetä lyhyt ennakkoesittely itsestäsi 23.8. mennessä: hieman taustaasi, millaisia kysymyksiä ja ajatuksia pyörii mielessäsi tällä hetkellä… —> kurssit@sarikortesoja.fi. Tämä auttaa huomioimaan jokaisen osallistujan tarpeet. Vastaan myös mielelläni kysymyksiisi kurssiin liittyen. Jos pohdit, onko kurssi sinulle sopiva, niin ole rohkeasti yhteydessä <3

Ilmoittaudu kurssille 23.8.2020 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ateljeekoti@katjaantonoff.net tai puhelimitse 040 578 4003/Katja Antonoff

***

Huom! Seuraamme koko ajan tarkasti koronatilannetta, ja kurssi järjestetään vain, mikäli koronatilanne sen sallii. Turvaväleistä kiinni pitäminen onnistuu hyvin, sillä Yöveden Ateljeekodissa on reilusti tilaa ja ryhmä pidetään pienenä. Jos hieno syyssää hellii meitä, olemme myös paljon ulkona.