Back to All Events

Kapua sisäiselle vuorellesi -kirjoituspaja, tuotto hyväntekeväisyyteen! (kaksi paikkaa vapautunut)

KAPUA SISÄISELLE VUORELLESI -KIRJOITUSPAJA LA 9.4.2022 KLO 10.00–15.00
– tuotto kokonaisuudessaan Kapua-projektille kehitysyhteistyöhön

Oletko valmis tutkimaan omaa sisäistä vuortasi, aloittamaan sen huipulle kapuamisen? Mitä esteitä on sinun sisäisen vuoresi valloituksen tiellä?

Puolen päivän Kapua-kirjoituspajat olivat Valloita sisäinen vuoresi -konseptini alku. Keräsin omana Kapua-vuonnani 2019 varoja Etiopian ja Malawin lapsille ja vammaisille varoja muun muassa pitämällä kaksi vastaavaa kirjoituspajaa. Tänä vuonna autan ystävääni Riittaa auttamaan. Riitta Soinola on yksi Balkan-kapuajista, jotka keräävät varoja kehitysmaiden tukemiseksi kiipeämällä maailman vuorille. Kapua-projektista voi lukea lisää täältä.

Mistä kirjoituspajassa on kyse? Jos kaipaat rutiinien ja suorittamisen keskelle uusia tapoja ajatella, uusia näkemyksiä, uusia ideoita, niin tämä on sinun juttusi. Kirjoituspajassa kaivellaan erilaisin harjoituksin esiin vahvuuksia, haaveita, toiveita. Usein ne yllättävät! Mukaan tarvitset kirjoitusvälineet: paperia ja kynän tai läppärin, mikä sinusta mukavimmalta tuntuu. Aiempaa kirjoittamiskokemusta et tarvitse – ainoastaan rohkeutta tutkia, mitä paperille ilmestyy.

Jos mietityttää, sopiiko tämä sinulle, kerron mielelläni lisää: kurssit(at)sarikortesoja.fi.

 Kirjoituspaja järjestetään la 9.4.2022 klo 10.00–15.00 Väestöliiton tiloissa (Kalevankatu 16, Helsinki). Hinta on 60 €/hlö, ja se sisältää myös herkullisen kasvislounaan ja kahvin/teen.
Tuotto menee kokonaisuudessaan Kapua-keräykseen.
Keräyslupa RA/2018/1119, myönnetty 20.11.2018. http://www.vaestoliitto.fi/vaestoliitto/talous-ja-varainhankinta/tue-tyotamme/rahankerayslupa/

Lounas: Tarjolla herkullista kasvislounasta; kreikkalaisia herkkuja ja tomaattinen linssikeitto, jälkiruokana vegaaninen täytekakku kahvin ja teen kanssa. Olemme saaneet kakun ja leivät lahjoituksena Finnbakels Oy:ltä ja kreikkalaiset herkut tulevat Gavrielides Foodsilta.


Mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset Riitalle: pionitar(at)hotmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

Muutama kommentti vuoden 2019 Kapua-kirjoituspajoista:

“Kiitos mukavasta ja tunteita herättävästä pajasta! Kirjoittaminen on usein tuntunut hankalalta ja oli ihana huomata että se voikin olla vapauttavaa ja että sanat voi tuntua omilta.”

“Oli rentouttavaa ja antoisaa olla ohjattavana taitavissa käsissä. Loit mukavan, leppoisan, oivalluksille avaavan ilmapiirin ja kiireettömyyden tunnun.”

”Olipa kyl ihana päivä tänään. Aina jännittää kaikki ryhmäjutut ihan hirmuisesti, mut tosi nopeasti kyllä löytyi sellainen hyvä henki!”

Kuva on Kapua-vuoteni konkreettiselta kapuamisosuudelta, vuorivaellukselta Etiopian Simien-vuoristossa.