Back to All Events

Antaudu olemiselle – yin-joogaa ja kirjoittamista la 4.2. klo 10–17 Hyvinkäällä

Koska olet viimeksi kysynyt itseltäsi: ”Mitä minulle kuuluu?”  

Yinjoogaa ja terapeuttista kirjoittamista yhdistävä hyvinvoinnin päivä vie sinut lempeästi uuteen vuoteen. Pysähdy ja hiljenny kuulemaan, mitä kehosi kertoo sinulle. Anna tuntemustesi ja ajatustesi siirtyä paperille. PARI PAIKKAA VIELÄ JÄLJELLÄ!

Päivän aikana teemme erilaisia yinjooga- ja kirjoitusharjoituksia, joiden avulla voit kuulla itseäsi uudella tavalla. Joogaharjoitukset rauhoittavat ja rentouttavat, tekevät tilaa sisimmälle. Kirjoitusharjoitusten avulla voit jäsennellä ajatuksiasi ja oppia uusia asioita itsestäsi. Jaamme tuntemuksiamme jonkin verran myös keskustellen, mutta halutessasi voit olla vaikka koko päivän hiljaa ja omissa oloissasi – siten kuin itsestäsi parhaalta tuntuu.

Et tarvitse aiempaa kokemusta yinjoogasta tai kirjoittamisesta. Riität juuri sellaisena kuin olet.

Ohjaajina toimivat yinjoogaohjaaja Hanna Vuorinen ja kirjallisuusterapiaohjaaja Sari Kortesoja.

Missä? Olemme tunnelmallisessa maalaismiljöössä Kaukasten Juhlatalolla, Hyvinkäällä, osoitteessa Jokipadontie 6. Kylän asukastoimikunnan ylläpitämä Juhlatalo on rakennettu vuonna 1934 – ja suorastaan kutsuu hiljentymään omien ajatusten ääreen.

Milloin? Lauantaina 4.2. 2023. Aloitamme klo 10, ja päivän aikana erilaiset rentoutus- ja yin-joogaharjoitukset sekä kirjallisuusterapeuttiset harjoitukset vuorottelevat toisiaan täydentäen. Taukoja pidämme tilanteen mukaan, pidempi lounastauko on noin 12.30–13.30. Päivä päättyy loppurentoutukseen noin klo 17.

Mitä tarvitset mukaan? Pukeudu lämpimiin, mukavan rentoihin vaatteisiin. Tarvitset joogamaton, jumppa-alustan tai vastaavan. Yinjoogassa tehdään tuettuja asanoita, joten ota mukaan viltti, pari tyynyä tai bolsteri, jos sinulta löytyy sellainen. Paperia ja kyniä löytyy paikan päältä, mutta voit ottaa myös omat kirjoitusvälineet mukaasi.

Hinta: 105 € (sis. alv 24 %). Tarjolla on kahvia ja teetä sekä pikkupurtavaa, kuten hedelmiä ja pähkinöitä. Voit ottaa mukaan omat eväät tai tilata lounassalaatin (15 €) kauttamme.

Lounas: Kun ilmoittaudut viimeistään ma 30.1., sinulla on mahdollista tilata Kahvila Vanamon herkullinen lounassalaatti feta-pinaattipiirakalla hintaan 15 € (sis. alv 14 %). Salaatti on monisalaattipohjainen, pähkinäinen juustosalaatti, jossa on raikkaita hedelmiä. Iltapäivän herkutteluun on tarjolla hedelmäistä rahkapiirakkaa. Lounas on laktoositon ja gluteeniton. Jos tilaat ruoan, ilmoitathan mahdollisesta muusta erikoisruokavaliosta.

Ilmoittautuminen: kurssit(at)sarikortesoja.fi tai yinjoogahetki(at)gmail.com

Keitä me olemme?

Hanna on yinjooga-, rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja, jolle on tärkeää ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja oman sisimmän kuuleminen. Hän on myös ekokampaaja ja reikihoitaja. ”Haluan ohjata ihmisen löytämään mielen ja kehon syvimmän voiman. Sen voiman, joka löytyy oman kehon ja mielen yhteydestä. Muuta et tarvitse. Onni tulee aina sisäpuolelta, ei ulkoisista tekijöistä.”

Sari on sanataide- ja kirjallisuusterapiaohjaaja, joka haluaa levittää kirjoittamisen hyvää tekevää ilosanomaa ja terapeuttista vaikutusta myös muille. ”Haluan auttaa sinua tutkimaan itseäsi ja elämääsi, löytämään sen ihanat asiat ja oppimaan vaikeista hetkistä. Tekstien ääreen hiljentymällä – lukemalla, kirjoittamalla, kuuntelemalla – pääset lähemmäksi itseäsi.”