Back to All Events

HELMEN HOHDETTA -vertaistukiviikonloppu lopullisesti lapsettomille Yövedellä


Oletko jättänyt tai jättämässä lapsihaaveet taaksesi ja suuntaamassa kohti uutta? Kirjallisuusterapeuttinen viikonloppu Yöveden Ateljeekodissa Ristiinassa on suunnattu erityisesti lopullisesti lapsettomille ja lopulliseen lapsettomuuteen suuntautuville.

Yöveden Ateljeekoti tarjoaa tunnelmalliset puitteet viikonloppuun, jonka aikana saat keskittyä omaan hyvinvointiisi. Kirjallisuusterapeuttisten harjoitusten synnyttämiä ajatuksia on turvallista jakaa vertaisryhmässä. Ateljeekodin emäntä, taiteilija Katja Antonoff, loihtii herkulliset ruuat, yli 150-vuotias sauna hellii kehoa ja halutessasi voit virkistäytyä syyskuisessa Yövedessä. Sään salliessa teemme retken Astuvansalmen kalliomaalauksille ihailemaan vuosituhansien takaisia terveisiä ja Saimaan kauniita maisemia.

Viikonloppu järjestetään yhteistyössä Simpukka ry:n kanssa, ja mukana on lopullisesti lapseton vertaisohjaaja Wilma Wahlroos.

Hinta: Simpukka ry:n jäsenille 350 €, muille 365 € sisältäen yöpymisen kahden hengen huoneessa, kurssiohjelman ja täyshoidon. Yöpyminen yhden hengen huoneessa +40 €. 

Aika: pe 23.9. klo 18.30–19.30, la 24.9. klo 10–18 ja su 25.9. klo 10–15

Kurssin esite


Lisätietoja viikonlopun sisällöstä voit kysyä:
Sarilta kurssit@sarikortesoja.fi , 040 585 3191  JA Wilmalta maikki.wahlroos@gmail.com

Ilmoittautuminen: ateljeekoti@katjaantonoff.net tai puhelimitse 040 578 4003/Katja. Mainitse Simpukka-jäsenyydestäsi ilmoittautuessasi.

Lämpimästi tervetuloa!