Back to All Events

Valloita sisäinen vuoresi -kirjoituspaja verkossa alkaen 27.9. (Aloituspäivä muuttunut!)


Suosittu Valloita sisäinen vuoresi -kirjoituspaja on nyt myös verkossa, voit siis osallistua mistä päin tahansa! Kokoonnumme Zoomissa yhteensä seitsemän kertaa syys-marraskuussa. Kirjallisuusterapeuttiset menetelmät pysäyttävät sinut kuuntelemaan itseäsi ja saavat pohtimaan, mitä sisäisen vuoren huipullasi voisi olla.

Huom! Aloitus- ja lopetuspäivämäärä muuttuneet alkuperäisestä.

Mistä haaveilet? Mikä estää haaveiden toteuttamisen? Kaipaatko jotain uutta elämääsi, mutta et ihan tiedä, mitä se olisi? Vai kaipaatko arjen keskelle vain pientä hengähdystaukoa omien ajatusten parissa?

Erilaisilla kirjallisuusterapeuttisilla harjoituksilla kaivelemme esiin oivalluksia, vahvuuksia, haaveita, toiveita. Ehkä jopa sellaisia, joita et tiennyt olevankaan. Ne voivat liittyä työhön, ihmissuhteisiin, elämään yleensä, mihin tahansa. Aiempaa kirjoittamiskokemusta et tarvitse – ainoastaan rohkeutta tutkia, mitä paperille ilmestyy. 

Mikäli osallistujat niin haluavat, voimme myös perustaa yhteisen, suljetun blogin, jossa ajatuksia voi jakaa myös tapaamisten välillä.

🔸Mitä? Sisäisen vuoren valloitus -kirjallisuusterapeuttinen ryhmä 7 x 2 h
🔸Missä? Verkossa Zoomissa
🔸Milloin? Keskiviikkoisin klo 18–20: 27.9., 11.10., 18.10., 25.10., 8.11., 22.11. ja ke 29.11.
🔸Ohjaaja? Sanataide- ja kirjallisuusterapiaohjaaja Sari Kortesoja
🔸Hinta? 199 € (sis. alv 24 %)

Ilmoittautumiset: kurssit@sarikortesoja.fi
Jos mietit, sopiiko kurssi sinulle, laita viestiä, niin pohditaan yhdessä!

Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään viisi. Kurssille otetaan enintään 8 osallistujaa.

Mistä sisäisen vuoren valloitus sai alkunsa?
Sisäisen vuoren valloitus on järjestetty jo neljä kertaa muutaman päivän kurssina Yöveden Ateljeekodissa Ristiinassa, ja ihastuttava paikka on tuonut siihen oman hyvinvointia lisäävän vivahteensa. Tiiviimpänä puolen tai koko päivän Kapua sisäiselle vuorellesi -kirjoituspajoina itseä on tutkiskeltu hyväntekeväisyyden nimissä kolme kertaa (kahdesti 2019 ja kerran 2022) Väestöliiton tiloissa Helsingissä, ja tuotot ovat menneet Kapua-projektille. Noista Kapua-pajoista sisäisen vuoren valloitus sai myös alkunsa, kun keräsin omaa Kapua-pottiani vuonna 2019. Lyhyitä kurkistuksia teemaan olen tarjonnut verkossa mm. kirjallisuusterapiaohjaajaopiskelijoille, mutta nyt sisäistä vuorta valloitetaan ensimmäistä kertaa verkossa kokonaisuutena. Tervetuloa mukaan mistä päin tahansa!